Utvecklas med oss

Starta din karriär här!

Hur börjar din karriär?

Hos oss finns möjligheter!

Är du i början av din karriär eller vill du ta din karriär till nya höjder? Oavsett om du vill ha direktkontakt med kunderna eller om du föredrar att arbeta i bakgrunden som en del av teamet – på Deichmann erbjuder vi dig en värld av möjligheter genom praktisk utbildning med individuella framtidsutsikter! Var vill du börja?

Nr. 1

inom europeisk skohandel!

Som marknadsledare inom den europeiska skohandeln har Deichmann skrivit historia i över 100 år.

Läs mer

Våra vanligaste tjänster

Butikssäljare

Som butikssäljare hos oss får du en händelserik och omväxlande vardag. Din viktigaste uppgift är att sälja skor genom att fokusera på hög kundservice och en välskött butik. Att kunderna känner sig välkomna och lätt kan finna de skor de söker är vår högsta prioritet.

Biträdande butikschef

Som biträdande butikschef är du i första hand butikssäljare av skor och mode i våra butiker, men du har också ett extra ansvar. Det innebär att du utöver din roll som butikssäljare stöttar butikschefen och tar ansvar för butiken när butikschefen är borta. Du är butikschefens högra hand och den dina kollegor söker hjälp och vägledning hos.

Butikschef

Som butikschef tillbringar du största tiden ”på golvet” för att sälja skor, där du fungerar som en förebild för dina medarbetare. En av dina viktigaste uppgifter är att säkerställa att dina medarbetare är experter i Deichmanns koncept och produkter som finns inom sko och mode, så att de känner sig redo till att ge våra kunder den bästa servicen. Våra försäljningsmål når vi tillsammans genom att fokusera på medarbetarnas trivsel och ett välfungerande team.

Hitta ditt drömjobb redan idag!

Lediga jobb

år av expertis

Länder

medarbetare globalt

butiker i Sverige
Utvecklas med oss!

Traineeprogram

Målet med Deichmanns tranieeprogram är att företaget ska kunna bidra i formandet av framtidens ledare inom retail. Efter avslutat program har deltagarna fått en ryggsäck fylld med ny kunskap, erfarenhet och kompetens för att kunna axla en roll som butikschef och ledare.

För att ständigt följa med i förändrade konsumentbeteenden och en föränderlig bransch är det viktigt att vi hela tiden strävar efter utveckling för att möta nya behov.

Genom våra medarbetares olika bakgrund, erfarenhet och perspektiv säkerställer vi en hållbar utveckling.  Vårt traineeprogram syftar till att utveckla framtidens ledare inom retail.

Deichmanns traineeprogram innebär att deltagaren får en inblick i olika delar av vår verksamhet, så som försäljning, personalhantering och budget. Praktiskt arbete varvas med teori och du får en bred inblick i arbetet i våra butiker, men också en gedigen ledarskapsutbildning. Under de 8 månader programmet pågår lär du känna Deichmann som företag, vårt koncept och våra värderingar. Du kommer:

  • utgå från en stambutik, men rotera mellan olika butiker och få en bred inblick i våra olika roller
  • delta i workshops och utbildningar
  • arbeta i olika team som ger dig insikter, lärdomar och nätverk
  • ha en mentor som coachar dig och hjälper dig att navigera

Praktik

Söker du praktikplats? Då rekommenderar vi att du kontaktar butikschefen direkt i den butik du är intresserad av att genomföra din praktik.

Kontakta din butik!
Starta din karriär hos Europas största skokedja nu!

Lediga jobb!

Dina förmåner på Deichmann

_
Personalrabatter

Personalrabatter för dig och din familj- så kan du köpa dina favoritskor direkt

_
Friskvårdsbidrag

Genom Deichmann får du friskvårdsbidrag via vår leverantör Epassi

_
Arbetsmiljö

Vi har ett stort fokus på trivsel och en bra arbetsmiljö

_
Kollektivavtal

Vi följer Detaljhandelsavtalet, samt Tjänstemän inom Detaljhandeln. I och med detta har vi naturligtvis en pensionsordning!

_
Utvecklingsfokus

Vi har goda utvecklingsmöjligheter och stort fokus på våra medarbetares utveckling.

Vår onlineshop

Klicka här!

Kontakta HR

Emaila oss!